هزینه های راه اندازی رستوران و چگونگی افتتاح آن

در این مقاله سعی می کنیم نکاتی در رابطه با هزینه های راه اندازی رستوران و چگونگی افتتاح آن موضوعاتی را مطرح کنیم این مقاله کاربردی توسط تیم محتوای گروه سر آشپزان در آسیا با مدیریت جناب سرآشپز مهدی حصاری منش صورت گرفته است.

در صورتی که تمایل دارید قبل از شروع خواندن این مقاله با گروه سرآشپزان آسیا آشنا شوید پیشنهاد می کنیم که به سایت این گروه سر بزنید که با سرچ کلمه ” گروه سرآشپزان آسیا” می تونید اون رو در گوگل پیدا کنید. پس بریم سر اصل مطلب از همراهی شما بسیار ممنونیم.

راه اندازی رستوران در تهران

مراحل راه اندازی رستوران در تهران گروه سرآشپزان آسیا یکی از حساس ترین و سخت ترین مشاغل به حساب می آید کما اینکه ممکن است از دیدگاه بسیاری از افراد که نسبت به این شغل اطلاعاتی ندارند کار راحتی تلقی گردد اما به واقع جزئیات بسیاری را شامل میشود و در بازار رقابت امروز که هر روزه شاهد افتتاح ده ها رستوران در سطح کشور هستیم ، رعایت این نکات و جزئیات بسیار حائز اهمیت بوده و درواقع یک برگ برنده محسوب میشود ، اما در عین این دشواری ها و چالش ها پس از افتتاح یک رستوران و پس از اینکه این قطار بر ریل خود سوار شد سختیهای آن با رعایت چک لیستهای روزانه مدیریتی و اجرایی و برنامه ریزی دقیق بسیار تسهیل شده و بر شیرینی ها و جاذبه های بسیار آن در کنار سودآوری آن افزوده میشود و در عین اینکه باید متذکر شوم که این شغل یکی از پررونق ترین و پرسودترین مشاغل نیز محسوب میشود و همین سودآوری باعث جذب بسیاری از سرمایه گذاران در این حوزه گردیده است.

راه اندازی رستوران نیز این چنین است برای مدتی که در قبل و ابتدای بدو شروع به فعالیت و افتتاح آن میباشد شما قطعا باید رسیدگی دائمی و مستمر و همینطور حساسیت بیشتری در انجام امور داشته باشید زیرا که این صنعت و حرفه با سلامت انسانها در ارتباط می باشد.

اگر بخواهیم با این مقدمه وارد بحث اصلی شویم باید راه اندازی رستوران و موفقیت آن را  قبل از هر کاری با برنامه ریزی دقیق و با توجه به شرایط بازار هدف تحلسل و تشریح کنیم، بزرگی و کوچکی رستوران و پروژه مهم نیست ، مهم اینست که آیا ما در قدم اول برای راه اندازی رستوران مان برنامه ریزی داریم یا خیر ، بسیاری از سرمایه گذاران بر این تصورند که با سپردن امور راه اندازی به یک تیم مجرب هزینه های خود را بالا میبرند و اینکه خودشان هم میتوانند این امر را بعهده بگیرند ، اما باید گفت که نگاه تخصصی در راه اندازی رستوران مبنی بر ایجاد هزینه اضافه که نیست بلکه مبنی بر سرمایه گذاری صحیح و چه بسا که یک بیمه گذاری صحیح و اصولی باشد یعنی ، همانطور که وقتی شما یک خودرو ارزشمند خریداری می کنید برای حفظ و مراقبت آن ، آنرا بیمه مینمائید پس قطعا برای راه اندازی یک رستوران موفق هم نیاز به یک بیمه گذاری صحیح است در ضمن اینکه شما با یک بار سرمایه گذاری صحیح و مراقبت و مدیریت راهبردی نه تنها یک عمر از رستوران خود سود بدست خواهید آورد بلکه این تازه شروع راه کسانی ست که به برندینگ و ایجاد شعبات متعدد می اندیشند .

حال برای اینکه حساسیت موضوع تا حدی مشهود گردد آنرا برای شما تا جای ممکن آنالیز می نمائیم تا اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار دهیم و متوجه شوید راه را بدون راهنما نپیمائید .


راه اندازی فست فود با تیم سرآشپزان آسیا در تهران

در ادامه به راه اندازی فست فود در تهران و هزینه های پیرامون آن خواهیم پرداخت. که توضیحات لازم از گروه سرآشپزان آسیا اخذ شده است. این گروه توسط سرآشپز  مهدی حصاری منش راه اندازی شده است.

جهت برآورد راه اندازی   فست فود در تهران می توانید با دریافت مشاوره از مشاورین مجرب گروه برترین سرآشپزان آسیا برآوردی دقیق از هزینه های لازم جهت راه اندازی فست فود و خود داشته باشید.مشاوره برآورد هزینه به شرایط بسیاری بستگی دارد و مشاوره تیم سرآشپزان آسیا رایگان است از صفر تا صد راه اندازی فست فود با شما خواهیم بود.

برآورد هزینه های راه اندازی فست فود در تهران و شهرستان بسیار متغیر است و به عوامل زیادی بستگی دارد. ابتدا برآورد هزینه تملیک یا استیجار می باشد که بنابر مناطق مختلف متغییر است و اینکه سرمایه گذار در چه مکانی می خواهد این کار را انجام دهد، سپس برآورد هزینه های عمرانی و بخش طراحی و دکوراسیون می باشد که در این بخش ابتدا طرح و نقشه و سپس نوع متریال تعیین کننده هزینه ها می باشد. معمولا براساس هر صد متر مربع میانگین 800000تومان تا 1000000 تومان تخمین زده می شود، اما برای میزان حداکثر این تخمین نمی توان سقفی قائل شد. در اینجا مثالی برای شما ذکر خواهم کرد تا مطلب راحت تر لمس شود: در حال حاضربا توجه به تغییرات قیمت ارز هر متر سنگ امپرادو با قیمت حداقل 2 میلیون تومان و حداکثر 10 تا 15 میلیون تومان (که در بخش های سفارشی حتی می توان مبلغی بیش از این هزینه نمود)، در بازار فروخته می شود که این سنگ معمولا در کف بکار برده می شود و فقط مربوط به قیمت کف است،  البته سلیقه ها بسیار متفاوت می باشد و بالطبع نوع طراحی و دکوراسیون هم باید براساس زمان و مکان در نظر گرفته Expose شود و بیشتر در فضا هایی مانند فست فود ها از سبک هایی مدرن، پست مدرن،کوبیسم و غیر کلاسیک استفاده می شود.

 

 

راه اندازی فود کورت

 

در این قسمت قبل از اینکه بریم سراغ مراحل افتتاح و راه اندازی فود کورت باید ببینیم فلسفه و تاریخچه فود کورت به چه صورت بوده و  از کجا اومده.

فود کورت برای اولین بار در سال 1974 درکشور آمریکا، در پاراموس پارک و پاراموس نیومرسی شکل گرفت که شامل تعدادی از رستورانها وکافی شاپ با غذا هایی متفاوت و متنوع ، در قالب یک مجموعه می شد، فود کورت یعنی «مجموعه غذایی و نوشیدنی» و به همین دلیل این نام برآن نهاده شد که تعدادی رستوران و کافی شاپ در یک مجموعه قرار گرفته است وآنرا فود هال FOOD HALL  نیز می نامند.

این مکان ها چون از مساحت بیشتری نسبت به رستوران برخوردار بودند، با تنها یم نوع منو و تعدادی غذای محدود، مجموعه های غذایی و نوشیدنی «فودکورت» تاسیس نماید تا با ایجاد ایجاد تنوع بیشتر، تعداد بیشتری از مشتریان را جذب نمایید و این موج در مدت کوتاهی به ایران و سراسر جهان منتقل شد و با ایده پردازی از این کشور ها فود کورت های بسیاری در سراسر ایران شکل گرفت و تاسیس شد، کشور عزیزمان ایران با توجه بع ظرفیتهای موجود در صنعت گردشگری و توریست، ظرفیت های زیادی نیز در صنعت غذا و نوشیدنی در طی سال های اخیر ایجاد کرده است

راه اندازی فوت کورد FOOD COURT  برای اولین بار بسیار موفقیت آمیز بود و اینجرقه باعث شد تا در بسیاری از کشورها در مجموعه های تجاری بزرگ که شامل مجموعه های فروشگاهی و شاپینگ مال SHOPPING MALL  یا فرودگاه ها و یا بسیاری از اماکن دیگر شکل گرفت.

.

البته پیشرفت های بیشتری هم وجود دارد، تا با ترفیع و اعتلای فرهنگ اصیل ایرانیان که بسیار مهمان نواز و مهماندوست هستند تعداد بیشتری از این گونه مجموعه های رفاهی و فرهنگی در قالب  فودکورت ایجاد شود، اما بالطبع باید نقاط ضعف و قوت تاسیس فودکورت را نیز مورد بررسی قرار دهیم، تا هم بتوانیم با علم و تجربه کافی وارد این صنعت شویم و به درصد موفقیت خود بیفزاییم زیرا همانطور که تاسیس فودکورت می تواند سودآوری بسیار بیشتری نسبت به رستوران داشته باشد، به همان نسبت نیز با برنامه ریزی غیر اصولی و بدون فکر می تواند تبعات بیشتر و بزرگتری نیز در پی داشته باشد.

 

 

 

 

https://bestasianchefs.com/%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%AA%D9%84/

این نوشته در مقالات و پایان نامه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.